ROWENTA FOR ELITE CURLS FOREVER CF3112

CURLS FOREVER CF3112
V sekundi zelo dolgotrajni rezultati

Rowenta Curls Forever nudi popolno kodranje in oblikovanje izven okvirjev. Zelo tanka kodralna cev ustvarja krasne definirane kodre  in dologotrjane rezultate, s hitrim navijanjem in segrevanjem v 30 sek za hitre rezultate, da se pokažete ko izgledate najboljše.

Referenca : CF3112F0

Curls Forever kodralna cev: dolgotrajni rezultatiZa izdelavo prekrasnih kodrov brez meja je Rowenta Curls Forever popolno orodje za oblikovanje hitrih rezultatov in dolgotrajnega stila.

Inovativni dizajn z izjemno tankim premerom 10 mm omogoča optimalni prenos toplote za izjemno oblikovane kodrov brez meja.

Odkrijte kodralnik ki olajša življenje, s hitrim segrevanjem v času 30 sekund in hitrim navijanjem,za izvrstne rezultate v kratkem času.

Keratin& Shine obloga zagotavlja zaščito las in zmanjšuje krepaste lase skozi ionksi učinek, zagotavlja pa tudi lahko vodljive in gladko sijoče lase.

Dodatna oprema za rokavice omogoča lažje ovijanje las, zagotavlja lahkotno oblikovanje, medtem ko optimanlna temperatura 180 C zagotvalja popolne rezultate brez posebnega segrevanja.

Rowenta Curls Forever: čudovito oblikovanje in dolgotrajni rezultati.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Moč 25  
Prevleka Keratin in sijaj  
Premer cevi 10  mm
Oblika Ostalo  
Pripomočki 1: Glove  
Ergonomija/priročnost uporabe
Čas segrevanja 30  s
Izmenično vrtenje Nima  
Pokrov krtače Ni na voljo  
Tehnične specifikacije
Napetost 110-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1.8  m
Barva Black and elite pink  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Priporočamo, da to storite, ko je naprava hladna, da se izognete opeklinam. Pritisnite na »jezička« na strani plošč in ju potisnite ven. Ko ponovno vstavljate plošči, ju potisnite čim dlje in poskrbite, da bosta ustrezno nameščeni in da bosta ostali trdno pritrjeni.
Ko okoli naprave navijate kodre, poskrbite, da boste uporabljali isti del naprave in je ne poskušajte uporabljati po celotni dolžini. S prosto roko držite konico, ki ostane hladna.
Predel cevi kodralnika med uporabo postane zelo vroč, zato bodite pazljivi, da preprečite stik s kožo, in zagotovite, da kabel ne pride v kontakt z vročim delom aparata.
Ko izberete zahtevano nastavitev, boste morali počakati približno 1 do 2 minuti, da se aparat ogreje na ustrezno temperaturo.
Za splošno oblikovanje uporabite krtačo z večjim premerom, krtačo z manjšim premerom pa uporabite za zaključek (ustvarite bolj poudarjene kodre obrnjene navznoter ali navzven).
Lasje morajo biti čisti, razčesani in suhi, da preprečite poškodbe.
Vedno izključite napravo iz napajanja in počakajte, da se ohladi na varnostnem stojalu. Ko se popolnoma ohladi, obrišite cev z vlažno krpo in pazite, da se voda ali katerakoli druga tekočina ne steka v ročaj.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ne. Kemičnih izdelkov za nego las ne uporabljajte med uporabo naprave. Nanesite jih šele, ko se lasje ohladijo in ko kodralnika več ne uporabljate. Prav tako naprave ne uporabljajte na sintetičnih laseh, kot na primer na podaljških ali lasuljah.
Da. Lase vstavite med žlico in cev ob koreninah las, nato pa zaprite žlico ter tako zaustavite lase na mestu. Ravnalec nežno potisnite do konic las in tako bodo vaši lasje postali gladki in ravni.
Da. Lase morate oviti okoli naprave in počakati približno 20 sekund, preden spustite koder. Večkrat ponovite ta postopek na vseh laseh. Ko se lasje ohladijo, jih ne krtačite, saj bodo tako imeli bolj naraven, valovit videz.
Priporočljivo je, da uporabite kodre, ki niso širši več kot 2–3 cm.