ROWENTA CURLER COPPER FOREVER 25MM

CURLER COPPER FOREVER 25MM
NARAVNI VIDEZ KODROV IN VALOVITIH LAS

Rowentin kodralnik ustvarja brezhibne kodre za popoln glamur in sijaj. Obloga s turmalinom lase okrepi in jim doda lesk, saj ta mineral naravno zmanjša statično elektriko, da boste ustvarili vrhunske kodre ali valovite lase, ki bodo čudovito sijoči.

Referenca : CF3229F0

NARAVNI KODRI IN VALOVI TER IZJEMEN LESK

Rowentin kodralnik ustvarja razkošne kodre in čudovite valovite lase s pomočjo obloge iz turmalina.

Izjemna obloga okrepi kodre in jim doda naravni videz ter sijaj, obenem pa zmanjša statično elektriko in skuštrane lase z naravnim oddajanjem ionov.

Kodralnik ima zmogljiv sistem segrevanja za stalno temperaturo 200 °C.

Brezhibne kodre pa lepo zaokrožijo priročne funkcije: 360° vrtljiv kabel za večje udobje pri uporabi, hladna konica za varno uporabo in hitro segrevanje za dodatno priročnost.

Rowentin kodralnik: prefinjeni kodri z dodatnim leskom.

Značilnosti - Primerjava

REZULTAT/UPORABA
Nežen zrak Ni na voljo  
Udar hladnega zraka Ni na voljo  
Prevleka Keramika turmalin  
Funkcije Kodranje  
Premer cevi 25  mm
Oblika Okrogla  
Nega las in ergonomija
Hladna konica    
»Upoštevanje« nastavitev temperature Ni na voljo  
Najvišja temperatura pretoka zraka 200°  °C
Ergonomija/priročnost uporabe
Kazalnik segrevanja    
Čas segrevanja 60  s
Odstranljiva mrežica Ni na voljo  
Zanka za obešanje    
Tehnične specifikacije
Voltage 110-240  V
Dolžina napajalnega kabla 1,80  m
Kabel 360°    
Barva Black & copper  
Barva vtikača black  
NAMEN
Kodranje    
REZULTATI
Kodri    

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Priporočamo, da to storite, ko je naprava hladna, da se izognete opeklinam. Pritisnite na »jezička« na strani plošč in ju potisnite ven. Ko ponovno vstavljate plošči, ju potisnite čim dlje in poskrbite, da bosta ustrezno nameščeni in da bosta ostali trdno pritrjeni.
Ko okoli naprave navijate kodre, poskrbite, da boste uporabljali isti del naprave in je ne poskušajte uporabljati po celotni dolžini. S prosto roko držite konico, ki ostane hladna.
Predel cevi kodralnika med uporabo postane zelo vroč, zato bodite pazljivi, da preprečite stik s kožo, in zagotovite, da kabel ne pride v kontakt z vročim delom aparata.
Ko izberete zahtevano nastavitev, boste morali počakati približno 1 do 2 minuti, da se aparat ogreje na ustrezno temperaturo.
Za splošno oblikovanje uporabite krtačo z večjim premerom, krtačo z manjšim premerom pa uporabite za zaključek (ustvarite bolj poudarjene kodre obrnjene navznoter ali navzven).
Lasje morajo biti čisti, razčesani in suhi, da preprečite poškodbe.
Vedno izključite napravo iz napajanja in počakajte, da se ohladi na varnostnem stojalu. Ko se popolnoma ohladi, obrišite cev z vlažno krpo in pazite, da se voda ali katerakoli druga tekočina ne steka v ročaj.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.
Ne. Kemičnih izdelkov za nego las ne uporabljajte med uporabo naprave. Nanesite jih šele, ko se lasje ohladijo in ko kodralnika več ne uporabljate. Prav tako naprave ne uporabljajte na sintetičnih laseh, kot na primer na podaljških ali lasuljah.
Da. Lase vstavite med žlico in cev ob koreninah las, nato pa zaprite žlico ter tako zaustavite lase na mestu. Ravnalec nežno potisnite do konic las in tako bodo vaši lasje postali gladki in ravni.
Da. Lase morate oviti okoli naprave in počakati približno 20 sekund, preden spustite koder. Večkrat ponovite ta postopek na vseh laseh. Ko se lasje ohladijo, jih ne krtačite, saj bodo tako imeli bolj naraven, valovit videz.
Priporočljivo je, da uporabite kodre, ki niso širši več kot 2–3 cm.