ROWENTA BRUSH ACTIV' ULTIMATE CARE

BRUSH ACTIV' ULTIMATE CARE
Volumen, slog in nega

Vrtljiva krtača na vroči zrak Brush Activ’ Ultimate Care znamke Rowenta zagotavlja popolno ravnovesje med slogom frizerskega salona in popolno nego, saj tehnologija Careful Heat nadzira temperaturo zraka, da ta ostane pod 80 °C, da lasje ostanejo zdravi in zaščiteni. Spoznajte izjemno oblikovanje od predsušenja do zadnjih zaključkov: obloga Quartz Ceramic in tehnologija generatorja ionov za sij, nastavitev za volumen za poln videz, inovativen ergonomičen dizajn, vsestransko oblikovanje in še veliko več.

Referenca : CF9720F0

Značilnosti - Primerjava

Vrsta vtikača Raven vtikač  
Vrsta priključka EVROPA  
Vrsta ogrevalnega elementa Aluminij  
Kabel 360°    
Voltage 220-240  V
Udar hladnega zraka    
Nežen zrak    
Prevleka Keramika  
Funkcije Sušenje, pihanje in vrtenje  
Vrste ščetin Naravne  
Oblika Okrogla  
Samodejno vrtenje    
Funkcija ionizacije    
Hladna konica    
Odstranljiva mrežica    
Pokrov krtače    
Premium darilna škatlica    
Sušenje    
Friziranje    
Ostalo    
Valovi    
Oblikovanje    
Sušenje in oblikovanje    
   
Vrsta las Mokri lasje  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ta funkcija nevtralizira statično elektriko in naredi vaše lase bolj prožne, tako jih boste lažje nakodrali. Poleg tega pa bodo vaši lasje bolj svetleči, saj se nanje ne bo prijemal prah.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.