ROWENTA Silence Soft EP5640

Silence Soft EP5640
Ritual lepote za popolno gladko kožo.

S Silence Soft depilatorjem odstrante dlačice enostavno in tiho. Zahvaljujoč tehnologiji tihega delovanja hermetično zaprtega dvojnim ohišjem, je delipacija do 4x tišja*, za ultra natačno odstranjevanje dlačic v popolni diskretnosti.

*v primerjavi z Rowenta EP75XX-EP87XX

 

 

Referenca : EP5640D0

POPOLNI REZULTATI V POPOLNEM MIRU

Depilator Silence Soft spreminja odstranjevanje dlačic v uživanje gladke kože: sistem brez zvoka ustvarja depilacijo 4 x tišjo* zahvaljujoč hermetičnem dvoslojnem ohišju, ki učinkovito zmanjšuje hrup.

Medtem ko patentirana tehnologija mikro kontakta omogoča 100 % kontakt s kožo in ultra natančnimi pincetami s posebno lučko.

Tako lahko dosežemo najkraši način do popolnega razultata.

Dodatne lastnosti vključujejo še nastavek za piling za nežno depilacijo, nastavek za britje za občutljive predele, kot tudi nastavek za pazduhe in bikini, od katerih so vsi odstranljivi in pralni za izboljšano higieno in lažje čiščenje.

Značilnosti - Primerjava

Zmogljivost
Napredna Mikro-kontakt tehnologija    
Visoka natančnost epilacije < 0,5 mm    
Pincete 24  
Nastavitve hitrosti 2  
Patenti 1  
UDOBJE PRI UPORABI
Masažne kroglice/zmanjšanje občutljivosti kože    
Dermatološko testirane pincete    
PRIPOMOČKI
Nastavki 4  
Glava za britje    
Pripomoček za bikini predel    
Pripomoček za pazduho    
Valj za telesni piling    
Torbica    
Priloženi dodatni pripomočki Brush  
UDOBNOST
Cone Noge in telo  
Tišina    
Kontrolna lučka    
Odstranljiva glava    
Pralna glava    
Tehnične specifikacije
Napajalni vir Omrežje  
Voltage 220-240  V
Moč 4,8  
Dolžina napajalnega kabla 2  m
Barva White + Pink  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Območje pod pazduhami je delikatno mesto za odstranjevanje dlak, saj je koža pod pazduhami tanka in občutljiva (po odstranitvi dlak se pogosto pojavijo rdeče pike) ter težko dostopna za glavo epilatorja. Čeprav lahko epilator preprosto pomikate po površini kože na nogah, je pomikanje epilatorja po površini kože pod pazduhami veliko težje, saj so pazduhe vbočene in zato morate za učinkovito odstranjevanje dlak glavo epilatorja včasih tudi pritisniti na kožo.

Spodnje slike prikazujejo ustrezne gibe, s katerimi boste brez težav odstranili dlake pod pazduhami.

Med odstranjevanjem dlak pod pazduhami vedno uporabljajte dodatni nastavek za občutljiva mesta, ki ga pritrdite na glavo epilatorja.

Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Takoj po epilaciji se je najbolje izogibati soncu in kopanju v morju, saj je koža preobčutljiva. Tudi če načrtujete epilacijo, velja enak nasvet – ne izpostavljajte se, da vaša koža ne bo postala preveč občutljiva.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.