ROWENTA SKIN SPRIT

SKIN SPRIT
Enostaven način, kako priti do gladke kože, ki traja več tednov!

Odkrijte enostavno rešitev za dolgotrajno gladko kožo z Rowenta Skin Spirit depilatorjem. Njegova napredna depilacijska tehnologija zagotavlja enostavno depilacijo in optimalne rezultate, do 4 tedne gladke kože. Z dvema hitrostma in ergonomskim dizajnom zagotavlja, da z lahkoto dosežete nedostopne dele in občutljiva področja.

Referenca : EP2900F0

Z Rowenta Skin Spirit depilacija še nikoli ni bila tako enostavna, za dolgotrajne rezultate in do 4 tedne gladke kože.

Njegova visokozmogljiva napredna depilacijska tehnologija združuje visoko precizne pincete, ki lahko odstranijo tudi najkrajše dlačice (0.5 mm) brez da bi se zlomile, sistem vodenja dlačic za optimalno učinkovitost in veliko aktivno površino za maksimalno odstranjevanje dlačic v eni potezi.

Ima kompakten in ergonomski dizajn, ki z lahkoto doseže tudi nedostopne dele, kot tudi dve hitrosti za nežnejšo ali hitrejšo depilacijo in inovativen masažni sistem, ki zmanjša občutljivost kože za bolj udobno odstranjevanje dlačic.

Značilnosti - Primerjava

Zmogljivost
Visoka natančnost epilacije < 0,5 mm    
Pincete 24  
Nastavitve hitrosti 2  
Non-Stop power    
Large active surface    
Hair guiding system    
Head technology Classical  
UDOBJE PRI UPORABI
Masažne kroglice/zmanjšanje občutljivosti kože    
Dermatološko testirane pincete    
Higienske pincete iz nerjavnega jekla    
PRIPOMOČKI
Nastavki 2  
Krtača    
Torbica    
UDOBNOST
Cone Noge in telo  
Odstranljiva glava    
Pralna glava    
Tehnične specifikacije
Napajalni vir Omrežje  
Voltage 220-240  V
Moč 4.8  
Dolžina napajalnega kabla 2  m
Barva Old pink  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Območje pod pazduhami je delikatno mesto za odstranjevanje dlak, saj je koža pod pazduhami tanka in občutljiva (po odstranitvi dlak se pogosto pojavijo rdeče pike) ter težko dostopna za glavo epilatorja. Čeprav lahko epilator preprosto pomikate po površini kože na nogah, je pomikanje epilatorja po površini kože pod pazduhami veliko težje, saj so pazduhe vbočene in zato morate za učinkovito odstranjevanje dlak glavo epilatorja včasih tudi pritisniti na kožo.

Spodnje slike prikazujejo ustrezne gibe, s katerimi boste brez težav odstranili dlake pod pazduhami.

Med odstranjevanjem dlak pod pazduhami vedno uporabljajte dodatni nastavek za občutljiva mesta, ki ga pritrdite na glavo epilatorja.

Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Takoj po epilaciji se je najbolje izogibati soncu in kopanju v morju, saj je koža preobčutljiva. Tudi če načrtujete epilacijo, velja enak nasvet – ne izpostavljajte se, da vaša koža ne bo postala preveč občutljiva.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.