ROWENTA EASY TOUCH

EASY TOUCH
Enostaven način za gladko kožo ki traja več tednov

Odkrijte enostavno rešitev za trajno gladko kožo s pomočjo depilatorja  Rowenta Easy Touch. Njegova napredna depilacijska tehnologija omogoča lahko odstanitev dlačic in izjemne rezultate, koža je gladka do 4 tedne. Dve hitrosti in ergonomskim dizajn omogočata, da se lahko dlačice odstranijo tudi na najbolj občutljivih predelih.

Referenca : EP1115F0

Rowenta Easy Touch depilator: Optimalni rezultati že po prvi uporabi

Učinkovito oodstranjevanje dlačic že po prvi uporabi.

Z Rowenta Easy Touch depilatorjem ni bila depilacija nikoli lažja,nudi dolgotrajne rezultate, koža je gladka do enega tedna.

Ta napredna visoko zmogljiva depilacija je idealna za začetnike, v kombinaciji z zelo natančno pinceto ki odstanjuje tudi najkrajše dlačice (0,5 mm) brez poškodb, vodjivim sistemom ki z optimalno učinkovitostjo odsrtani veliko površino dlačic v samo eni potezi.

Istočasno kompakten ergonomski dizajn omogoča, da dosežemo tudi najtežje dostopne predele, 2 hitrosti nudita nežno depilacijo, nov inovativen masažni sistem pa manjšuje občutljivost kože in nudi prijetno odstanjevanje dlačic. 

Značilnosti - Primerjava

Zmogljivost
Visoka natančnost epilacije < 0,5 mm    
Pincete 24  
Nastavitve hitrosti 2  
Large active surface    
Hair guiding system    
Head technology Classical  
UDOBJE PRI UPORABI
Masažne kroglice/zmanjšanje občutljivosti kože    
Dermatološko testirane pincete    
Higienske pincete iz nerjavnega jekla    
PRIPOMOČKI
Nastavki 1  
Krtača    
UDOBNOST
Cone Noge in telo  
Tehnične specifikacije
Napajalni vir Omrežje  
Voltage 220-240  V
Moč 4.47  
Dolžina napajalnega kabla 2  m
Barva silver mozaic  

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Območje pod pazduhami je delikatno mesto za odstranjevanje dlak, saj je koža pod pazduhami tanka in občutljiva (po odstranitvi dlak se pogosto pojavijo rdeče pike) ter težko dostopna za glavo epilatorja. Čeprav lahko epilator preprosto pomikate po površini kože na nogah, je pomikanje epilatorja po površini kože pod pazduhami veliko težje, saj so pazduhe vbočene in zato morate za učinkovito odstranjevanje dlak glavo epilatorja včasih tudi pritisniti na kožo.

Spodnje slike prikazujejo ustrezne gibe, s katerimi boste brez težav odstranili dlake pod pazduhami.

Med odstranjevanjem dlak pod pazduhami vedno uporabljajte dodatni nastavek za občutljiva mesta, ki ga pritrdite na glavo epilatorja.

Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Naprava z oznako Razred I mora biti ozemljena (in vključuje samo eno izolacijsko plast). Naprave z oznako Razred II ni treba obvezno ozemljiti, ker vključuje dve ločeni in neodvisni izolacijski plasti.
Takoj po epilaciji se je najbolje izogibati soncu in kopanju v morju, saj je koža preobčutljiva. Tudi če načrtujete epilacijo, velja enak nasvet – ne izpostavljajte se, da vaša koža ne bo postala preveč občutljiva.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.