ROWENTA SMART FORCE™ ESSENTIAL RR6925WH

SMART FORCE™ ESSENTIAL RR6925WH
Vaš najboljši partner pri čiščenju

Rowenta Smart Force Essential je samostojni robotski sesalnik, ki obvladuje prah in umazanijo na trdih tleh. Enostavno avtomatsko čiščenje z izjemnimi rezultati. Kvalitetna tehnologija združuje uporabniku prijazen pripomoček, ki privede do popolnih rezultatov na različnih gladkih tleh.

Referenca : RR6925WH

Prednostiizdelka

Avtonomni partner v vsakodnevnem čiščenju.

Za dobro izkušnjo pri čiščenju in zadovoljive rezultate. Rowenta Smart Dorce Essential je avtonomni vakumski sesalnik, ki združuje kvalitetno tehnologijo z aktivno glavno krtačo in stranskimi krtačami. Je odličen pri pobiranju blata, praha in umazanije na trdih tleg.

Enostavna uporaba je opremljena s 3 nastavitvami čiščenja, naključno cikcakanje za zapletena območja in Random room nastavitev, kjer robot cikcaka v kratkih časovnih intervalih, dodatno vključuje Edge nastavitev, ki očisti robove sten in letev.

Robot promovira gladko in varno čiščenje po zaslugi varne navigacije, ki jo vodijo senzorji, laserji in odbijač.

Ta robotski vakumski sesalnik ima sistem s 7 programi na teden, da vam še dodatno olajša delo, dodatno še ponuja samostojni sistem polnjenja, ko se pripelje nazaj do postaje.

Značilnosti - Primerjava

Učinkovitost čiščenja
Bočna krtača 2  
Načini čiščenja 3 nastavitve čiščenja  
Navigacija
Virtualne stene No  
Vrsta baterije Litij-ionska  
Čas polnjenja 6 h  
Samostojnost
Čas delovanja (najmanjša pozicija) do 150 min  
Oprema
Nadzorni sistem Yes: remote control  
Kapaciteta posode za prah 0,25  L
Govoreči robot No  
Ergonomija
Raven hrupa 65  dB(A)
Dimenzije/teža
Dimenzije ( ...x...x...) 32,5 x 8  cm

Navodila in priročnik za uporabo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne sesajte mokrih površin, katere koli druge vrste tekočin, vročih snovi (žerjavica, cigaret), zelo finih snovi (mavca, cementa, pepela itd.), večjih ostrih odpadkov (stekla), škodljivih proizvodov (topil, jedkih snovi itd.), agresivnih proizvodov (kislin, čistil itd.) ter vnetljivih in eksplozivnih proizvodov (na osnovi nafte ali alkohola).
Bazo polnilne postaje postavite ob steni na ravni površini, kjer jo lahko robotski sesalnik zlahka najde.
Na tem območju ne sme biti ovir (niti preprog). Na levi in desni strani naj bo vsaj 1 meter prostora, pred osnovo postaje pa 2 metra. Če postajo postavite v kot ali če jo je težko najti, je robotski sesalnik ne bo mogel doseči.
Napajalni kabel osnove polnilne postaje položite ob zidu.
Za več informacij preverite navodila v uporabniškem priročniku.
Osnova polnilne postaje naj bo vedno vklopljena (če polnilna postaja ni vklopljena, funkcija samodejnega polnjenja ne bo na voljo).
Škatlo virtualne pregrade postavite približno 30 cm pred območje, kjer želite omejiti dostop. Postavite jo v smeri puščice, kjer želite ustvariti virtualno pregrado, in se prepričajte, da pred njo ni ovir. Nasprotni konec škatle virtualne pregrade mora biti v stiku s fizičnim zidom. Virtualna pregrada naj bo nekoliko odmaknjena od polnilne postaje (več kot 3 m). Če je virtualna pregrada nameščena v bližini, bo njen signal blokiral polnilno postajo in robot se ne bo mogel vrniti.
Istočasno ne uporabljajte več kot dve virtualni pregradi. Poleg tega lahko uporaba več virtualnih pregrad za manjše območje povzroči, da se naprava okvari.
Za več informacij preverite navodila v uporabniškem priročniku.
Ne uporabljajte naprave. Da se izognete nevarnosti, ju zamenjajte pri pooblaščenem podjetju za popravilo sesalnikov.
Ne uporabljajte naprave. Da se izognete nevarnosti, se ne dotikajte terminalov. Odklopite polnilno postajo in jo zamenjajte pri pooblaščenem podjetju za popravilo sesalnikov.
Posodo za prah po vsaki uporabi izpraznite v koš za smeti. Tesnila predelka za prah očistite s krpo.
Izvedete lahko naslednja preverjanja:
Glavno stikalo preklopite najprej na STOP in nato na START.
Izklopite kabel in ga nato ponovno vklopite v polnilno postajo.
Prepričajte se, da polnilni terminali in okenca za tipala niso zamašeni, nato pa ohišje in polnilno postajo obrišite s suho krpo. Pred pazljivim sušenjem ne pozabite izklopiti glavnega stikala in robota.
Preverite, ali so kje kakšne ovire, kot je odsevni predmet, stol itd. v bližini polnilne postaje.
Če po teh različnih preverjanjih samodejno polnjenje še vedno ne deluje pravilno, naj robotski sesalnik preveri pooblaščeno podjetje za popravilo sesalnikov.
Preverite:
Ali je posoda za prah polna.
Čistoča filtrov.
Ali je kje kakšen predmet ali odpadek, ki morda ovira luknjo za sesanje pod robotom.
Po upoštevanju navodil za zagon naprave v uporabniškem priročniku preverite, ali električna vtičnica deluje, tako da vanjo priključite drugo napravo. Če naprava še vedno ne deluje, je ne poskušajte razstaviti ali popraviti, temveč jo dostavite v pooblaščeni servisni center.
Ne uporabljajte naprave. Preprečite morebitna tveganja in se obrnite na pooblaščeni servisni center, kjer vam bodo zamenjali kabel.
Virtualna pregrada omogoča omejitev območij čiščenja.
Ta naprava vsebuje materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Odnesite jo v lokalni zbirni center za zbiranje odpadkov.
Če menite, da manjka eden izmed delov, pokličite središče za storitve za potrošnike in pomagali vam bomo poiskati ustrezno rešitev.
Izberite oddelek „Dodatki“ na spletni strani in enostavno poiščite, kar potrebujete za vaš izdelek.
Podrobnejše informacije najdete v razdelku »Garancija« na tem spletnem mestu.